Medveď hnedý

28. února 2007 v 17:37 | Lele |  Zvieratá
Medveď hnedý
(Ursus arctos)
Dĺžka tela: 200 - 300 cm
Chvost: 10 - 12 cm
Výška: 90 - 150 cm
Váha: 150 - 780 kg
Potrava: všežravec
Gravidita: 6 - 9 mesiacov, rodia sa 2 až 4 mláďatá s hmotnosťou 400 - 500 g
Dospieva: v 4 - 5 rokoch
Dožíva sa: 20 rokov, v zajatí viac ako 30 rokov
Nepriatelia: človek
Obýva: horské oblasti
Žije: samotársky

...ahoj...

... " brum brum "...
... Macko ...
..... Pomóóóóóóóóóóóóóóćccccccccccc.........
... dobrú chuť...
.... medveď, a ešte raz medveď...
... "medveďové" (medové) týždne...
... a na KONIEC portrét.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Klikni vždy, keď si tu:

<<<KLIK>>>

Komentáře

1 kundač kundač | 17. prosince 2007 v 13:15 | Reagovat

mate to napíču takový kuřby by tam nebyli

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.